Известие

Collapse
No announcement yet.

сериозен проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• сериозен проблем

станах прословут с моята грешка на airbag-a,за тези който не са ми видяли темите да кажа,свалях километраж да смена крушки от зад,на свалени букси дадох контакт.Та така излезна ми грешка на airbag-a.ходих каде ли не немогат да се свържат с компютъра на airbag-a,днес отидох при друг и той не се свърза след което свали компютъра на airbag-a който се намира под cd-to прикачи го в работилницата си на компютъпа си специално за тея работи,обясни ми че ще прати някъде инфото му и да сметнат нещо и така нз кво точно,след което каза "показва ми че има грешки" след малко работа,отиваме в колата слагаме го и кво да вида пак си свети airbag-a.така още 3 пъти без резултат.отложи за другиден да прегледа всичката система на airbag-a.МОЛЯ НЯКОЙ ДА ПОМГНЕ,ДА ДАДЕ INFO КВО ДА ПРАВА,че пропаднах
    Last edited by emo84; d.m.y г., 20:43.

Като за начало напиши откъде си, може да те насочим към друг майстор
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
      Като за начало напиши откъде си, може да те насочим към друг майстор
      от монтана съм,помагайте че се побърках вече
      колата е алфа 146 ts/1.4i / 16v / 98г.

Comment

Трябва ти свястна диагностика, но за съжаление не знам за такава в региона Някой ако има наблюдения да пише.

Иначе аз лично ти препоръчвам да идеш в София.
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Същата ралта и с моя правих какво ли не и свети ли свети тази лампа та се къса
          ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
          Nissan Qashqai 2,0 140hp
          Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
          ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

всички "маистори" обичат да се бъзикат ИЗВАДИ КРУШКАТА И НЯМА ДА СВЕТИ ПОИЧЕ да не си си купил кола да се блъскаш с нея
            соррри братчета за ОФФФФФА
            146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
            145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

И аз я извадих, не издържах просто
              Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

смени компа да видиш дали ще се оправи - по моргите има бая
                alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Такъв е и при мен проблема,свети си и това е,така я купих колата,свикнах,с червената,светлина
                  Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
                  Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

Comment

Здравей, гледам, че имаш Алфе като моето-146 1.7 16ж. Та имам я от 3 години и все нещо не върви, кашля, ръмжи. Не сме я спирали през зимата. В началото беше перфектна, после взе да присветва лампата на инжекциона, сменяхме няколко ламб
                    сонди, но все така! Напоследак взе а прекъсва като е студена, но после се оправя, но пак нещо я "мъчи". Благодаря предварително!

Comment

Working...
                    X